بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش، به تشریح تاریخچه پرافتخار این نهاد مقدس از دوران قبل از انقلاب اسلامی تا حماسه آفرینی های بی نظیر در طول هشت سال دفاع مقدس پرداخت و بر نقش بی بدیل ارتش در حفظ و حراست از کیان ایران اسلامی تاکید کرد.
وی نوزدهم بهمن سال 1357 و پیوستن همافران به صفوف انقلاب را نقطه عطفی در این همراهی دانست و به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در بیست و ششم فروردین 1358 مبنی بر نامگذاری بیست و نهم فروردین به عنوان روز ارتش اشاره کرد و افزود: هدف از این نامگذاری، حضور ارتش در خیابان ها و تجدید انسجام و نمایش اقتدار آن در خدمت مردم و انقلاب بود.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش، استقبال پرشور مردم از ارتشیان در اولین رژه روز ارتش در سال 1358 را نشان از پیوند عمیق بین ارتش و ملت دانست و تصریح کرد: در همان روزهای نخستین پس از پیروزی انقلاب، ارتش دلاور به فرماندهی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی به مقابله با ضد انقلاب در مناطق غرب و شمال غرب کشور پرداخت و با تقدیم شهدای گرانقدر، آرامش را به این مناطق بازگرداند.
امیر سرتیپ جعفری در ادامه سخنان خود به نقش بی بدیل نیروی هوایی ارتش در روزهای آغازین جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: در حالی که دشمن بعثی با هدف زمین گیر کردن نیروی هوایی ما، فرودگاه های کشور را بمباران کرد، خلبانان شجاع ما فردای آن روز با 140 فروند هواپیما به عمق خاک عراق نفوذ کرده و مواضع دشمن را درهم کوبیدند و بدین ترتیب، ترمز پیشروی تانک های دشمن کشیده شد.
وی با یادآوری حماسه هفتم آذر سال 1359 و عملیات غرورآفرین مروارید، از رشادت های نیروی دریایی ارتش و پشتیبانی نیروی هوایی در انهدام سکوهای نفتی البکر و الامیه سخن گفت و تاکید کرد: با این عملیات، نیروی دریایی دشمن تا پایان جنگ قادر به شلیک حتی یک گلوله به سمت ما نشد.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش، در بخش دیگری از سخنان خود به ذکر رشادت های نیروی زمینی ارتش پرداخت و با اشاره به تقدیم 39 هزار شهید و 26 هزار آزاده سرافراز از این نیرو در طول دفاع مقدس، به فرماندهی شجاعانه امیر غضنفر آذرفر در لشکر 64 ارومیه و فتح ارتفاعات حاج عمران توسط گردان جنگاوران تحت امر ایشان اشاره کرد و این اقدام را نمونه ای از تدبیر و شجاعت فرماندهان ارتش دانست.
امیر سرتیپ جعفری به حماسه پدافند قهرمان در سایت سوباشی همدان و شهادت مظلومانه 23 تن از دلاورمردان این نیرو در مقابله با منافقین در سال 1367 اشاره کرد و فداکاری های آنان را مورد ستایش قرار داد.
وی با تجلیل از مقام شامخ شهید خلبان عباس دوران و اقدام شجاعانه ایشان در بمباران بغداد به منظور جلوگیری از برگزاری کنفرانس غیرمتعهدها در آن شهر، این شهید والامقام را نماد ایثار و فداکاری خلبانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خواند و تاکید کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در طول تاریخ پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی، با جانفشانی و ایثارگری های خود، حافظ امنیت و تمامیت ارضی کشور بوده و در کنار سایر نیروهای مسلح، تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، آماده دفاع از ایران اسلامی است.
یاد شهید دوران و حماسه های سربازان ارتش و بسیج، سند افتخار ملت ایران
مشاور عالی فرمانده کل ارتش با اشاره به بازگشت پیکر مطهر شهید عباس دوران پس از سال ها به میهن گفت: شهید دوران با اقدام استشهادی بی نظیر خود، مانع از برگزاری کنفرانس غیرمتعهدها در بغداد شد و نام خود را برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه ساخت.
امیر سرتیپ جعفری با بیان اینکه در طول جنگ تحمیلی، دو میلیون و پانصد هزار سرباز ارتش در کنار دو میلیون و صد و پنجاه هزار بسیجی دلاور، ستون اصلی جبهه ها را تشکیل می دادند، به ذکر حماسه ای از یک سرباز ارتش در سی و یکم مرداد سال 1367 در منطقه سومار پرداخت و افزود: سرباز شهید یوسف حیدری از لشکر 88 زرهی زاهدان، با مشاهده پیشروی ستون زرهی دشمن، همانند شهید فهمیده در خرمشهر، نارنجک به خود بست و با فداکاری جان خود، جلوی پیشروی دشمن را گرفت.
وی با تاکید بر اینکه نارنجک به تنهایی نمی تواند تانک را متوقف کند، این اقدام شجاعانه را ناشی از تقدیر الهی و الهام از حماسه شهید فهمیده دانست و یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشت.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش در پایان سخنان خود، با قرائت شعری از قیصر امین پور، یاد و خاطره تمامی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، مدافعان حرم، مدافعان امنیت و مدافعان سلامت را گرامی داشت و برای سلامتی رهبر معظم انقلاب و سربلندی ایران اسلامی دعا کرد.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}